Tantra undervisning søg sex

Tantra Kursus. Morten Bo Introduction to Sacred Sexuality with Matt of Unique Tantra & Leanne of Shamanika - Duration: Live Love. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, sesion ved mig og det er også det jeg underviser mennesker på mine kurser i. Så husk, at sex kan være meget mere end samleje. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. 9 dages kursus i tantramassage 12 mar ; Kvinde om tantrasex: Jeg vidste faktisk ikke at sex kunne være på den måde! 12 mar

9 dages kursus i tantramassage 12 mar ; Kvinde om tantrasex: Jeg vidste faktisk ikke at sex kunne være på den måde!

12 mar Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, sesion ved mig og det er også det jeg underviser mennesker på mine kurser i.

Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, sesion ved mig og det er også det jeg underviser mennesker på mine kurser i. Så husk, at sex kan være meget mere end samleje.

I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. Tantra Kursus. Morten Bo Introduction to Sacred Sexuality with Matt of Unique Tantra & Leanne of Shamanika - Duration: Live Love.

Sexologiskolen - Erotisk Tantra 4 dags kurser

Sex og massage er to af de mange bevidste måder at være i livet på. Tantra ser alt som energi opstår af dynamikken mellem yin/yang eller de. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage.‎1 dags kursus i tantrasex for par · ‎Tantrasex for par I · ‎Tantrakurser · ‎Noget om tantra.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail