Kontakt sex kvinder og yngre mænd

Jeg har haft sex med tre fyre, der er unge nok til at være mine sønner. Sex er så Jeg har endelig forstået, hvorfor kvinder dater yngre mænd. Parterapeut Martin Østergaard: Unge Mænd vil have tryghed. Valget af en ældre kvinde er ikke baseret på sex. Martin Østergaard mener ikke. Den yngre mand vil vide præcis, hvor han står med den modne kvinde. Hun er i forholdet på grund af sex, ligesom hendes unge elsker. Modne kvinder danner i stigende grad par med unge mænd. Her er det Brigitte Nielsen og Mattia Dessi. Øverst er det Caroline Fleming med sin.

Det handler om sex, bekræftelse, trang til at holde sig ung og lyst til selv at være den, der stiller kravene, når modne kvinder vælger en ung. Tre modne kvinder fortæller her, hvorfor de tænder på sprød lammesteg. Det fandt Susan ud af, da hun som voksen kvinde og enlig mor forelskede Susan, der altid har været til mænd, der er yngre end hende selv.

Det handler om sex, bekræftelse, trang til at holde sig ung og lyst til selv at være den, der stiller kravene, når modne kvinder vælger en ung. Hvad er egentlig problemet i, at en kvinde kan lide yngre mænd? Ifølge Trine handler det dog ikke blot om sex, og Cougarcentral, som er et. Jeg har haft sex med tre fyre, der er unge nok til at være mine sønner. Sex er så Jeg har endelig forstået, hvorfor kvinder dater yngre mænd.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail